Är du vår nya tekniker?

Arbetar du idag som tekniker inom reliningsbranschen och är intresserad av ett nytt spännande arbete i mellersta och södra Sverige?

Efterfrågan för Vanovos tjänster inom avlopp och ventilation är stor och därför söker vi dig som är intresserad av att arbeta på ett företag med god kamratskap och snabba beslutsvägar. Arbetet som utförs är av varierande storlek och inget uppdrag är det andra likt.
Därför krävs det att du har möjlighet att arbeta hemifrån med så kallad resevecka (måndag-torsdag) under vissa perioder.

För Vanovo är det en självklarhet med nöjda kunder som återkommer och är goda referenser. Merparten av våra kunder idag är återköpande kunder. För att uppnå detta jobbar vi ständigt med kvalitet som ledord.
Som person är du en prestigelös lagspelare som gillar problemlösning och service. Du har B-körkort och av säkerhetsskäl behöver du ha kunskaper i det svenska språket.
Då vi ofta arbetar i någons egna hem begär vi att du i samband med eventuell anställning lämnar utdrag från Polisens belastningsregister och utför drogtest.

Rekrytering sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan i dag.

Ange Göteborg eller Stockholm i ämnesraden och skicka din ansökan till: jobb@vanovo.se